Ziekenhuis dekbed | Hulleman textiel

In een ziekenhuis komen veel verschillende mensen te liggen, dit betekent dat er voor iedere patiënt een schoon dekbed moet zijn. Speciale ziekenhuis dekbedden zijn hierbij erg gemakkelijk en vooral ook hygiënisch. Een ziekenhuis dekbed heeft namelijk geen dekbedovertrek nodig en bestaat dus alleen uit een dekbed. Dit dekbed heeft en mooi dessin, zodat deze er nog wel leuk uitziet. Doordat het een hoesloos dekbed is kan deze in zijn geheel uit worden gewassen. Dit maakt het ziekenhuis dekbed een hygiënisch dekbed dat prima meerdere keren opnieuw kan worden gebruikt.

Bij Hulleman textiel beschikken wij over een uitgebreid aanbod ziekenhuis dekbedden. Deze dekbedden beschikken over een mooi dessin die de ziekenhuis dekens een leuke uitstraling geven. Veel ziekenhuis dekbedden staan namelijk bekend om de saaie en standaard look, echter is dit niet het geval met onze dekbedden. Door de prints en dessins fleurt een kamer, ook al is dit in een ziekenhuis, direct op. Een patiënt zal zich hierdoor ook eerder ‘thuis’ voelen en het verblijf zal een stuk aangenamer zijn.

In zijn geheel wassen

Liggen in bijna alle ziekenhuizen in NL

Comfortabel slapen

Hygiënische en veilige ziekenhuis dekbedden

De ziekenhuis dekbedden van Hulleman textiel zijn gemaakt van veilig materiaal. Zowel de stof als de vulling van het ziekenhuis dekbed is brandvertragend. Tevens is de polyester vulling vormvast en blijft deze lang goed, ook na meerdere industriële wasbeurten. De vulling die wordt gebruikt heeft een goede isolatie waarde en maakt zowel in de winter als zomer het dekbed erg comfortabel. Doordat onze ziekenhuis dekbedden in hun geheel de was in gaan, zijn ze erg hygiënisch. Daarnaast zijn de grondstoffen die wij voor onze dekbedden gebruiken duurzaam en gaan ze lang mee. Er is een handige instopstrook die aan de onderkant van ieder dekbed zit, hierdoor blijft het ziekenhuis dekbed goed op bed liggen.

Naast dat de ziekenhuis dekbedden van Hulleman textiel veilig en hygiënisch zijn, zien ze er ook nog eens leuk uit. Veel ziekenhuis dekbedden staan bekend om hun saaie uitstraling en dit maakt het ziekenhuis bezoek niet bepaald aangenamer. Om het de patiënten zo comfortabel mogelijk te maken zijn onze dekbedden lekker dik en zacht. Ook het dessin is vrolijk en kleurrijk. Er kan hierbij gekozen worden uit verschillende dessins en bij een bestellen van 100 ziekenhuis dekbedden of meer kunt u ook uw eigen dessin doorgeven. Door de leuke print van het dekbed heeft deze ook geen dekbedovertrek meer nodig en dit maakt het verschonen ook weer een stuk makkelijker.

Mogelijk om dekbed te ontwikkelen met eigen dessin

“Als klant hebben we natuurlijk een zakelijke verhouding met Hulleman textiel, maar door de jarenlange relatie voelt het alsof we partners zijn. We spreken elkaars taal en er is een luisterend oor over en weer. Echter, we zijn niet met elkaar getrouwd; we blijven scherp naar elkaar.”

Inkoper - wasserij

“Hulleman textiel en het ziekenhuis hebben al een jarenlange relatie. De samenwerking en deskundigheid van Hulleman textiel zorgt altijd weer voor een mooi dessin en kwalitatief goed dekbed, die past bij onze huisstijl.”

Coördinator schoonmaak en textiel - ziekenhuis

Hoogwaardige kwaliteit en een topservice

De ziekenhuis dekbedden die wij aanbieden maken wij zelf. Hulleman textiel is een productiebedrijf gevestigd in Almelo. Doordat wij de dekbedden zelf produceren kunnen deze naar ieders wensen worden aangepast. Hierbij kunt u denken aan andere afmetingen, een aangepast vulgewicht en een eigen dessin, de klant bepaald. Het is mogelijk om het dessin aan te passen naar uw huisstijl en u kunt zelfs een foto, ontwerp of logo er als print op laten drukken. Wilt u graag de mogelijkheden van onze ziekenhuis dekbedden overleggen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat en zorgen ervoor dat u binnenkort beschikt over topkwaliteit ziekenhuis dekbedden die er ook nog eens leuk uitzien!

Contactformulier