Collectie dessins Hulleman textiel

Hiernaast staat een overzicht met een groot deel van onze dessins. De grafische dessins kunnen in elke gewenste kleur worden gecoloreerd. De kleurencombinatie van het dekbed kan daardoor worden afgestemd op de huisstijl of de interne kleurstelling. Ook is het mogelijk om één van onze fotoprints als dessin te kiezen, deze zijn leverbaar vanaf 10 stuks. Wij kunnen geen bovendekbedden met fotoprint produceren omdat de rollen niet gelijk lopen op de machine. 

Liever onze dessins in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag langs om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een staal of een demo dekbed te ontvangen. 

Je kunt bij Hulleman textiel ook zelf een foto/ontwerp aan leveren

Een mooi voorbeeld van maatwerk waar wij, Hulleman textiel, erg trots op zijn! Academisch ziekenhuis Amsterdam UMC, locatie VUmc, heeft Hulleman textiel benaderd voor de productie van hun nieuwe dekbedden. Het bekende Amsterdamse SNURK Beddengoed was ingeschakeld voor het ontwerp. Zij ontwikkelden een design met een boodschap. Volgens een oude Japanse traditie brengt het vouwen van 1.000 kraanvogels van origami papier geluk en gezondheid. Medewerkers van het ziekenhuis hebben samen daadwerkelijk 1.000 vogels gevouwen. Een aantal van deze kraanvogels is gefotografeerd en als een zwerm op het dekbed gedrukt.