Confectie en loonwerk

Projectinrichting naar wens

Met sierkussens, spreien en bedlopers breng je veel sfeer in een slaapkamer. Daarom ben je ook voor het inrichten van hotelkamers bij Hulleman textiel aan het juiste adres. Voor projectinrichters is Hulleman textiel de partner in de levering van textiel. Hulleman textiel biedt kant en klare oplossingen, standaard of maatwerk. Zo behoort verwerking van aangeleverde stof ook tot de mogelijkheden. Samenwerking en advisering spelen bij deze partnershipping een centrale rol.

Behalve eigen producten doet Hulleman textiel voor derden loonwerk op het gebied van doorstikken en steppen. Door het moderne machinepark in combinatie met onze confectie-afdeling liggen allerlei mogelijkheden binnen handbereik. Denk bijvoorbeeld aan: dekbedden, spreien, bedlopers, matrassen, dekbedovertrekken of sierkussens.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een impressie van onze productie

Hulleman textiel beheerst de totale productielijn. Van grondstof tot eindproduct en van schets tot ontwerp. Wij hebben alles in eigen hand. De producten worden vervaardigd in het eigen atelier. Moderne, computergestuurde machines maken het mogelijk de diverse producten in de gewenste stoffen en stikproducten te leveren. In onze confectie-afdeling worden de halffabrikanten verder afgewerkt tot eindproduct. Bij klantspecifieke producten, worden de idee├źn en ontwerpen van de opdrachtgever uitgevoerd. Het dessin wordt in overleg met de klant uitgezocht. Hulleman textiel is voortdurend op zoek naar vernieuwing.