Hoesloze dekbedden voor thuis

Met onze hoesloze dekbedden is je bed opmaken zo gebeurd! Vanaf nu heb je nooit meer een overtrek nodig. Een dekbed zonder overtrek is ideaal voor kinderen, logés, vakanties en zelfs je eigen slaapkamer.

Webshop voor particulieren

Het vinden van een geschikt dekbed zonder overtrek is super eenvoudig door het ruime aanbod. Wacht niet langer en bekijk snel ons aanbod van hoesloze dekbedden! De bovenkant van het dekbed heeft namelijk een print die elke kamer omtovert tot een stijlvolle slaapkamer. Wil je liever een hoesloos dekbed met een rustigere bovenkant? Kies dan één van onze uni’s.

De voordelen:

Hoesloos: gemakkelijk op te maken
Wasbaar: te wassen in eigen wasmachine
Veilig: gemaakt van brandvertragende materialen
Duurzaam: gemaakt voor langdurig gebruik
Uniek: verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

Collectie hoesloze dekbedden speciaal voor jou

De stof en de vulling zijn geselecteerd om hun duurzame eigenschappen, hierdoor gaat het hoesloos dekbed lang mee en kan het dekbed in je eigen wasmachine én droger. Het hoesloze dekbed isoleert goed en kan het hele jaar door worden gebruikt.

Speciaal voor de particuliere markt hebben wij een webshop gemaakt; Dekbedzonderovertrek.nl. Hier kun je terecht voor een uitgebreide collectie met handige en mooie hoesloze dekbedden. Je kunt onze hoesloze dekbedden eenvoudig online bestellen en dat tegen scherpe prijzen. Wacht niet langer en bekijk vandaag nog de mogelijkheden om een hoesloos dekbed te bestellen!

Bekijk onze webshop