Hoesloze dekbedden voor thuis

Met onze hoesloze dekbedden is je bed opmaken zo gebeurd! Vanaf nu heb je nooit meer een overtrek nodig. Een dekbed zonder overtrek is ideaal voor kinderen, logés, vakanties en zelfs je eigen slaapkamer.

Webshop voor particulieren

Hulleman textiel is dé leverancier van hoesloze dekbedden, hoofdkussens, diagnostische matrassen en ander bedtextiel voor de zakelijke markt. Omdat wij steeds vaker werden benaderd door mensen die in een ziekenhuis of een instelling onder een hoesloos dekbed hadden gelegen en dit ook wilden bestellen voor thuis, hebben wij een aantal jaar geleden, speciaal voor de particuliere markt, een webshop opgezet: dekbedzonderovertrek.nl. Het vinden van een geschikt dekbed zonder overtrek is super eenvoudig door het ruime aanbod. Wacht niet langer en bekijk snel ons aanbod van hoesloze dekbedden! De bovenkant van het dekbed heeft namelijk een print die elke kamer omtovert tot een stijlvolle slaapkamer. Wil je liever een hoesloos dekbed met een rustigere bovenkant? Kies dan één van onze uni’s.

De voordelen:

  • Hoesloos: gemakkelijk op te maken
  • Wasbaar: te wassen in eigen wasmachine
  • Origineel: maatwerk is mogelijk
  • Duurzaam: gemaakt voor langdurig gebruik
  • Uniek: verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

Collectie hoesloze dekbedden speciaal voor jou

De stof en de vulling zijn geselecteerd om hun duurzame eigenschappen, hierdoor gaat het hoesloos dekbed lang mee en kan het dekbed in je eigen wasmachine én droger. Het hoesloze dekbed isoleert goed en kan het hele jaar door worden gebruikt.

 Je kunt onze hoesloze dekbedden eenvoudig online bestellen en dat tegen scherpe prijzen. Wacht niet langer en bekijk vandaag nog de mogelijkheden om een hoesloos dekbed te bestellen!