Wasbaar dekbed kopen bij Hulleman textiel

  • Industrieel wasbaar
  • Super hygiënisch
  • Gaan circa 100 wasbeurten mee
  • Hebben een uitgebreid assortiment dessins
  • Maatwerk is bij ons mogelijk
  • Nooit meer een overtrek nodig
  • Leverbaar met bijpassende kussensloop

Industrieël wasbaar

In de gezondheidszorg is hygiëne erg belangrijk, dit geldt voor verzorgingstehuizen, maar ook in ziekenhuizen is dit van groot belang. Er zijn verschillende aspecten waar opgelet wordt voor de juiste hygiëne binnen de medische sector. Zo is ook het bed een belangrijke plek voor goede hygiëne en tevens is hierbij comfort ook van belang. Een wasbaar dekbed komt daarom goed tot zijn recht in de medische sector. In ziekenhuizen zijn al veel van deze wasbare dekbedden te vinden, echter vinden veel mensen deze er erg saai uitzien. Dit is helemaal niet nodig, wasbare dekbedden kunnen er ook leuk en modern uitzien. Bij Hulleman textiel kunt u terecht voor deze mooie wasbare dekbedden. Onze dekbedden bieden de juiste hygiëne en daarnaast beschikken ze over leuke dessins. De wasbare dekbedden zijn uitstekend voor in de gezondheidszorg, maar ook kunt u deze gewoon thuis gebruiken voor meer gemak en hygiëne.

Collectie dessins Hulleman textiel

Hiernaast staat een overzicht met een groot deel van onze dessins. De grafische dessins kunnen in elke gewenste kleur worden gecoloreerd. De kleurencombinatie van het dekbed kan daardoor worden afgestemd op de huisstijl of de interne kleurstelling. Ook is het mogelijk om één van onze fotoprints als dessin te kiezen, deze zijn leverbaar vanaf 10 stuks. Wij kunnen geen bovendekbedden met fotoprint produceren omdat de rollen niet gelijk lopen op de machine. 

Liever onze dessins in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag langs om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een staal of een demo dekbed te ontvangen. 

Brandvertragend

Hygienisch

Duurzaam

Meer hygiëne en comfort met een wasbaar dekbed

Bent u op zoek naar een wasbaar dekbed? Dan bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor grote aantallen wasbare dekbedden van uitsteken kwaliteit. Wij kunnen deze kwaliteit garanderen doordat de dekbedden worden gemaakt in onze eigen fabriek. De wasbare dekbedden worden gemaakt van veilig materiaal, zowel de vulling als buitenkant zijn brandvertragend. Naast dat het dekbed veilig is, zorgt het ook voor extra comfort in een zorginstelling of ziekenhuis. Zelfs na regelmatige industriële wasbeurten blijft het dekbed in een uitstekende staat. De vulling van onze wasbare dekbedden zijn vormvast en blijven daardoor lang goed.

Naast de kwaliteit en de veiligheid van onze wasbare dekbedden, zijn deze ook nog eens erg comfortabel. De wasbare dekbedden van Hulleman textiel zijn zowel in de winter als in de zomer te gebruiken. Het dekbed zorgt in de winter voor heerlijke warmte en in de zomer kunt u er juist lekker koel onder liggen. Niet alleen comfort maar ook uitstraling is bij ons belangrijk. De meeste wasbare dekbedden die in de medische sector worden gebruik staan bekend om een saai dessin. Dit geldt niet voor onze wasbare dekbedden. Wij beschikken over een aanbod met de leukste dessins. Tevens is het mogelijk om bij een minimale afname een eigen dessin te kiezen of deze passend te maken met de huisstijl van de zorginstelling.

De wasbare dekbedden van Hulleman textiel zijn op meerdere manieren inzetbaar. Zo zijn ze uitstekend te gebruiken in de gezondheidszorg, hierbij kunt u denken aan het ziekenhuis, verzorgingstehuis of een andere zorginstelling. Een wasbaar dekbed is hierbij niet te missen, hygiëne is in deze sectoren erg belangrijk en kan makkelijk worden behaald met een wasbaar dekbed van Hulleman textiel. Een wasbaar dekbed kan ook uitstekend thuis worden gebruikt, op deze manier kiest u voor meer gemak en comfort. De wasbare dekbedden zorgen ervoor dat het bed gemakkelijk opgemaakt kan worden en ook het uitwassen vergaat soepel. Genoeg mogelijkheden dus met een wasbaar dekbed!

Vragen over onze wasbare dekbedden?

Hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service

Hulleman textiel is dé leverancier van wasbare dekbedden speciaal voor de medische sector en de gezondheidszorg. Wij produceren zelf de dekbedden, dit zorgt ervoor dat er veel mogelijkheden zijn. Zo kunt u de afmetingen van de wasbare dekbedden aanpassen, dit geldt ook voor het vulgewicht en het dessin. Wilt u graag de mogelijkheden overleggen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat. U kunt bij ons terecht voor topkwaliteit wasbare dekbedden voor in het ziekenhuis, het verzorgingstehuis of in een andere zorginstelling.

Contactformulier