Sleepwell dekbedden kopen | Hulleman textiel

De sleepwell dekbedden van Hulleman textiel zijn, in nauwe samenwerking met deskundigen uit verpleeghuizen en ziekenhuizen, speciaal voor de gezondheidszorg ontwikkeld. Het Sleepwell dekbed heeft een vaste tijk, er hoeft dus geen dekbedhoes omheen. Hierdoor kan het opmaken van het bed eenvoudig door één persoon gedaan worden. De onderzijde van het dekbed is in een unikleur, de bovenzijde is voorzien van een dessin naar keuze. De vulling is van 100% vlamwerend polyester. Dit maakt het sleepwell dekbed de juiste keuze voor bijvoorbeeld verpleeghuizen of GGZ-instellingen, waar gerookt mag worden op de kamer.

Gaan meer dan 150 wasbeurten mee

Veel dessins en kleurstellingen

Geproduceerd in Nederland

Een sleepwell dekbed voor de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg komt een sleepwell dekbed uitstekend tot zijn recht. Het zijn dekbedden die veel voordeel brengen in deze sector en daarnaast is het ook een stuk comfortabeler en hygiënischer. De sleepwell dekbedden van Hulleman textiel zijn er in verschillende afmetingen en dessins. Hierdoor zijn onze sleepwell dekbedden volledig op elke wens en inrichting af te stemmen. Wanneer u bijvoorbeeld een logo of grafisch ontwerp als dessin wilt, dan is dit bij Hulleman textiel ook mogelijk. U moet er dan wel rekening mee houden dat dit pas mogelijk is bij een minimale afname van 200 sleepwell dekbedden. Voor in een zorginstelling of ziekenhuis kan dit dus een mooie oplossing zijn.

Er zijn verschillende voordelen waar u bij een sleepwell dekbed van kunt profiteren. De sleepwell dekbedden van Hulleman textiel kunnen op 60 graden gewassen worden, door de topkwaliteit materialen zijn ze ook industrieel wasbaar. Wanneer de sleepwell dekbedden voor een industriële wasserij worden gewassen gaan ze zeker 100 wasbeurten mee. Bij het zelf uitwassen op locatie, gaan de sleepwell dekbedden tot wel 150-200 wasbeurten mee. Doordat de sleepwell dekbedden makkelijk uit te wassen zijn zorgt dit voor de nodige hygiëne. Dit is zeker belangrijk in de gezondheidszorg.

Bij Hulleman textiel worden de sleepwell dekbedden uitgevoerd in kleurrijke dessins, hierdoor lijken ze minder op een standaard ziekenhuisdekbed. De voordelen voor de patiënt zijn duidelijk. Een sleepwell dekbed maakt het verblijf in een ziekenhuis en verpleeghuis aangenamer en zal ertoe bijdragen dat de patiënt zich eerder ‘thuis’ gaat voelen. Doordat het opmaken van een bed heel eenvoudig gaat levert een sleepwell dekbed een aanzienlijke tijdsbesparing op, en nog belangrijker lastenverlichting voor het verplegend personeel.

Diverse voordelen en mogelijkheden met onze dekbedden

Een sleepwell dekbed van Hulleman textiel is geschikt voor iedere zorginstelling en ook zeker aan te raden voor de gezondheidszorg. Met een sleepwell dekbed gaat het opmaken van een bed een stuk sneller en eenvoudiger. Tevens beschikt het dekbed over een instopstrook, zo blijft een sleepwell dekbed goed op bed liggen. Ook zijn onze sleepwell dekbedden veilig, dit komt doordat de vulling en de bovenstof vlamwerende eigenschappen hebben. Doordat de stof lichter aanvoelt, zal dit aangenamer zijn voor de patiënt en vormt het minder belasting voor mensen met een gevoelige huid, voeten of benen. Doordat de sleepwell dekbedden te verkrijgen in verschillende dessins, die u zelf uit kunt kiezen, fleurt u een kamer binnen no-time op. 

Vragen over onze sleepwell dekbedden?