Hoesloze dekbedden in een Bed en Breakfast

Een dekbed zonder overtrek kom je steeds meer tegen. Van ziekenhuizen tot GGZ instellingen en van boten tot Bed en breakfasts. De voordelen van een dekbed zonder overtrek zijn eindeloos. Met een dekbed zonder overtrek kun je gemakkelijk en snel een bed verschonen. Ook is een dekbed zonder overtrek erg hygiënisch omdat het in zijn geheel gewassen kan worden. Met een dekbed zonder overtrek ben je nooit meer een dekbedovertrek nodig!

Bedden opmaken gaat eenvoudig en snel

Dekbedden zijn wasbaar en kunnen in de droger

Er zit een instopstrook aan de onderzijde, hierdoor blijft het dekbed goed liggen

“De dekbedden zijn prachtig om te zien en ogen heel fris! En super handig voor mijn B&B Hoteldebotel in Steenwijk. Ik kan snel en makkelijk wisselen met het beddengoed. Geen gedoe meer met overtrekken en het slaapt heerlijk!”

Frederieke Rommelaar
B&B Hoteldebotel in Steenwijk

Uitvoering dekbed zonder overtrek


De bovenkant van een dekbed zonder overtrek is gedessineerd. Wij hebben een ruim assortiment dessins, hierdoor zit er zeker iets bij dat goed aansluit bij de huisstijl van jouw Bed en Breakfast. De onderkant van het dekbed is een effen kleur welke goed past bij het dessin. Onze standaard afmeting is 145 x 210 cm, en ons standaard vulgewicht is 250 gram/m².  Omdat wij de dekbedden zelf maken is een andere maat of een ander vulgewicht geen enkel probleem. Aan de onderzijde van het dekbed zit een instopstrook, hierdoor blijft het dekbed zonder overtrek goed op bed liggen. Onze hoesloze dekbedden zijn leverbaar met bijpassende kussensloop. 

Productiebedrijf en atelier in Nederland

Wij produceren al meer dan 30 jaar beddengoed en hier zijn wij erg trots op. Wij zitten op het bedrijventerrein in Almelo, wat vroeger echt een textielstad was. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die allemaal uit Europa komen. Omdat kwaliteit erg belangrijk voor ons is kunnen wij garanderen dat onze producten lang mee gaan. Maatwerk is bij ons ook mogelijk, de klant bepaald bij ons de uitvoering!

Collectie dessins Hulleman textiel

Hiernaast staat een overzicht met een groot deel van onze dessins. De grafische dessins kunnen in elke gewenste kleur worden gecoloreerd. De kleurencombinatie van het dekbed kan daardoor worden afgestemd op de huisstijl of de interne kleurstelling. Ook is het mogelijk om één van onze fotoprints als dessin te kiezen, deze zijn leverbaar vanaf 10 stuks. Wij kunnen geen bovendekbedden met fotoprint produceren omdat de rollen niet gelijk lopen op de machine. 

Liever onze dessins in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag langs om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een staal of een demo dekbed te ontvangen. 

De voordelen van een dekbed zonder overtrek:
 

  •  Bedden verschonen gaat veel sneller en gemakkelijker
  •  Je bent nooit meer een dekbedovertrek nodig en hoeft niet meer te strijken
  • Er zit een instopstrook aan de onderkant, hierdoor blijft het goed op bed liggen
  • Een dekbed zonder overtrek is erg hygiënisch want het gaat in zijn geheel in de wasmachine en in de droger
  • Ruime keuze dessins: meer dan 80 mogelijkheden
  • Een dekbed zonder overtrek van Hulleman textiel is all-season
  • Maatwerk is bij ons mogelijk, je kunt zelfs per stuk bestellen
  • Een dekbed zonder overtrek van Hulleman textiel gaat zeker 150-200 wasbeurten mee
  • Leverbaar met bijpassende kussensloop

Vraag vrijblijvend een demo dekbed aan! Ook komen wij graag langs om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Bij Hulleman textiel kun je ook terecht voor hoofdkussens, deze hebben wij in verschillende uitoveringen. Het is bij ons ook mogelijk om zelf een stof aanleveren waar wij vervolgens een bedsprei, bedloper of sierkussens van confectioneren. Benieuwd wat wij voor jouw Bed en Breakfast kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.  Tijdens werkdagen zijn wij bereikbaar op 0546-575515, je kunt altijd het contactformulier hiernaast invullen of een mail sturen naar info@hullemantextiel.nl. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Contactformulier Hulleman textiel