Contact

Anti allergie dekbed

Een anti allergie dekbed is een musthave wanneer je last hebt van bijvoorbeeld een huisstofmijtallergie of een allergie voor stof. Doordat de tijk van ons anti allergie dekbed 100% polyester is heb je met een anti allergie dekbed van Hulleman textiel een zorgeloze nacht. In tegenstelling tot andere anti allergie dekbedden ben je bij dit anti allergie dekbed geen dekbedovertrek nodig. De tijk is namelijk gedessineerd in een dessin van jouw keuze. Ook is een anti allergie dekbed van Hulleman Textiel heel hygiënisch, want het anti allergie dekbed kan in zijn geheel in de wasmachine én in de droger. Je kunt het anti allergie dekbed op 60 graden wassen en drogen met een max. ingangstemperatuur van 120 graden. Ben je dus op zoek naar een anti allergie dekbed van topkwaliteit? Dan ben je bij Hulleman Textiel aan het juiste adres!

Wasbaar

Duurzaam

Anti allergie

Specificaties

De tijk van het anti allergie dekbed van Hulleman textiel is 100% polyester en heeft een gesloten structuur, hierdoor kan stof en huisstofmijt zich er niet in ophopen. De vulling is ook 100% polyester en leverbaar in verschillende vulgewichten. Van 200 gram/m² tot 400 gram/m². Onze anti allergie dekbedden zijn 150 cm breed en de lengtes variëren van 200 cm tot 220 cm. Aan de onderkant van onze anti allergische dekbedden zit een instopstrook, hierdoor blijft jouw dekbed goed op bed liggen. Wij hebben een ruim assortiment met dessins zodat jouw anti allergie dekbed perfect af kan worden gestemd bij de uitstraling van je slaapkamer. Onze dessins kun je via deze link bekijken. Uiteraard kun je bij ons ook een bijpassende anti allergische kussensloop bestellen.

Collectie dessins Hulleman textiel

Hiernaast staat een overzicht met een groot deel van onze dessins. De grafische dessins kunnen in elke gewenste kleur worden gecoloreerd. De kleurencombinatie van het dekbed kan daardoor worden afgestemd op de huisstijl of de interne kleurstelling. Ook is het mogelijk om één van onze fotoprints als dessin te kiezen, deze zijn leverbaar vanaf 10 stuks. Wij kunnen geen bovendekbedden met fotoprint produceren omdat de rollen niet gelijk lopen op de machine. 

Liever onze dessins in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag langs om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een staal of een demo dekbed te ontvangen. 

Wil je graag meer informatie over een anti allergie dekbed?

Contact opnemen

Bestel snel een anti allergie dekbed

Wij maken de anti allergie dekbedden zelf, daarom kun je bij ons het dessin, het vulgewicht en de afmeting zelf bepalen! Wil je graag meer informatie over een anti allergie dekbed of ben je benieuwd naar de prijs? Neem dan gauw contact met ons op. Dit kan via de mail, telefonisch of door ons contactformulier in te vullen. Ook voor anti allergie kussenslopen of dekbedovertrekken ben je bij ons aan het juiste adres.

Contactformulier