Verpleeghuis dekbed kopen | Hulleman textiel

Hygiëne en comfort is in een verpleeghuis erg belangrijk. Mensen in een verpleeghuis zijn vaak al op leeftijd en daardoor extra vatbaar voor verschillende ziektes. Een goede hygiëne is dan zeker van belang en door middel van een speciaal verpleeghuis dekbed zet u als instelling al een stap in de goede richting. Verpleeghuis dekbedden bestaan maar uit één onderdeel. Het dekbed heeft geen dekbedovertrek en is daardoor erg gemakkelijk. Het dekbed kan eenvoudig worden uitgewassen, waardoor deze dus zo hygiënisch is. Daarnaast zijn de verpleeghuis dekbedden gemaakt van een speciale stof die antibacterieel is en daardoor aangenaam voor de gevoelige huid. Hulleman textiel produceert deze verpleeghuis dekbedden. Deze zijn bij ons zowel in kleine als grote hoeveelheden te bestellen.

Comfortabel

Gemakkelijk bedden verschonen

Hygiënisch

Meer gemak en comfort met een verpleeghuis dekbed

Bent u op zoek naar een verpleeghuis dekbed? Dan bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. De productie van de dekbedden wordt door ons zelf uitgevoerd en daardoor hebben we alles zelf in de hand. Het is bij ons daarom mogelijk om verpleeghuis dekbedden naar wens te bestellen. Waarschijnlijk kent u deze dekbedden als de wat saaie en kleurloze dekbedden, maar bij Hulleman textiel is dat zeker niet het geval. Onze verpleeghuis dekbedden beschikken over de mooiste dessins en de leukste kleuren. Een verpleeghuis dekbed brengt veel voordelen met zich mee en maakt het de werknemers een stukje makkelijker. Het dekbed hoeft niet te worden voorzien van een hoes en kan direct op het bed worden gelegd. Met de instopstrook aan de onderkant van het dekbed, die u onder het matras stopt, zorgt u ervoor dat het dekbed op zijn plek blijft liggen. Het materiaal wat wij gebruiken bij de productie van deze verpleeghuis dekbedden is brandvertragend en daardoor een stuk veiliger. De dekbedden behouden hun kwaliteit, zelf als deze regelmatig worden uitgewassen en ook industriële wasbeurten kunnen ze prima doorstaan.

Uitstekende kwaliteit dekbedden op maat

Hulleman textiel is dé leverancier op het gebied van hoesloze dekbedden, zo ook verpleeghuis dekbedden. Het voordeel, ten opzichte van andere leveranciers, is dat wij de dekbedden zelf maken. Wat u hier aan heeft? U kunt eigen maten doorgeven en ook het vulgewicht is aan te passen. Tevens hebt u bij ook een ruime keuze uit verschillende dessins. Speciaal voor verpleeghuizen hebben wij een uitgebreide collectie samengesteld, waarbij verschillende aanpassingen mogelijk zijn.
Wilt u graag meer informatie over onze verpleeghuis dekbedden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Onze medewerkers kunnen u voorzien van advies op maat en ook bespreken we graag met u alle mogelijkheden.

Vragen over ons verpleeghuisdekbed?