Synthetisch dekbed kopen

Er wordt steeds vaker gekozen voor een synthetisch dekbed, ook in de medische sector en de gezondheidszorg. De populariteit van deze dekbedden komt door het gemak en comfort van een synthetisch dekbed. De synthetische dekbedden van Hulleman textiel beschikken over een vaste hoes en hebben daardoor een hoog gebruiksgemak. Door de vaste hoes wordt het opmaken van het bed een stuk eenvoudiger en ook is het dekbed gemakkelijk uit te wassen. Onze synthetische dekbedden passen in één keer in de wasmachine en ook kunnen ze industriële wasbeurten prima doorstaan. Een synthetisch dekbed is perfect voor in het ziekenhuis, verzorgingstehuis of andere zorginstellingen.

Bedden opmaken gaat veel sneller

Dekbedden zijn goed wasbaar

De materialen zijn brandvertragend

Gemak en comfort met de synthetische dekbedden

Bent u op zoek naar een synthetisch dekbed die lang mee gaat? Dan bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse dekbedden die beschikken over een vaste hoes en gemaakt zijn van synthetisch materiaal. Vooral de binnenkant van het dekbed is gemaakt van synthetische vezels die zorgen voor een hoog gebruiksgemak en gemakkelijk onderhoud. Zo kunt u de dekbedden makkelijk uitwassen en behouden ze alsnog hun kwaliteit. Naast het gebruiksgemak en comfort van de dekbedden, is een synthetisch dekbed ook anti-allergisch. Heeft u een gevoelige huid of een bepaalde huidziekte, dan is een synthetisch dekbed een uitstekende keuze. Hierdoor zijn ze ook uitstekend toe te passen in de medische sector, zoals ziekenhuizen en zorginstellingen.

Bij Hulleman textiel kunt u terecht voor diverse soorten synthetische dekbedden. Onze dekbedden zijn gemaakt van brandvertragende materialen die het gebruik van onze dekbedden ook nog eens veilig maakt. U heeft bij ons de keuze uit verschillende dessins, van een bloemenpatroon tot een vrolijk gekleurd blokken dessin. Onze synthetische dekbedden worden voornamelijk gebruikt in de gezondheidszorg, maar u kunt deze ook prima thuis gebruiken. Door de leuke dessins vrolijkt het een kamer al gelijk op.

Snelle levering en een topservice

Hulleman textiel produceert zelf de synthetische dekbedden, dit gebeurt in onze fabriek in Almelo. Doordat wij de productie zelf in handen hebben, zijn de mogelijkheden erg divers. De synthetische dekbedden kunnen hierdoor helemaal naar wens worden aangepast. Ook voor grote bestellingen kunt u bij ons terecht. U kunt eigen afmetingen doorgeven, een aangepast vulgewicht en ook is het mogelijk om een eigen dessin te kiezen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt profiteren van de vele voordelen van onze synthetische dekbedden.

Vragen over onze synthetische dekbedden?