Onze klanten vertellen

We kunnen veel over onszelf, ons bedrijf en over onze producten vertellen maar op deze pagina laten we onze klanten aan het woord.

Inkoper - wasserij 
“Als klant hebben we natuurlijk een zakelijke verhouding met Hulleman textiel, maar door de jarenlange relatie voelt het alsof we partners zijn. We spreken elkaars taal en er is een luisterend oor over en weer. Echter, we zijn niet met elkaar getrouwd; we blijven scherp naar elkaar.”

Hoofd service en logistiek - verpleeghuis 
“Voordat we tot aankoop overgingen, stelde Hulleman textiel voor een pilot uit te voeren op een afdeling. We hebben gelet op het comfort voor de bewoners en de was baarheid. De resultaten waren veelbelovend. We hebben het systeem toen organisatie breed ingevoerd.”

Accountmanager - wasserij 
“De dekbedden voldoen in alle opzichten aan de eisen die wij eraan stellen. Ze zijn industrieel te reinigen en te drogen en verdragen hoge tempraturen. Daardoor is de verwerkingstijd in de wasserij kort. De stoffen zijn soepen en laten zich gemakkelijk en snel vouwen.”

Manager interne services – instelling GGZ 
“van Hulleman textiel hebben we de stalen ontvangen. De verschillende afdelingen en huizen binnen de instelling mogen hun eigen keuze maken. Recentelijk ontvingen wij de digitale kleuren set. Dat is erg handig.”

Coördinator schoonmaak en textiel - ziekenhuis 
“Hulleman textiel en het ziekenhuis hebben al een jarenlange relatie. De samenwerking en deskundigheid van Hulleman textiel zorgt altijd weer voor een mooi dessin en kwalitatief goed dekbed, die past bij onze huisstijl.”