Medische dekbedden kopen | Hulleman textiel

In de medische sector wordt veel gebruik gemaakt van medische dekbedden. U kunt hierbij denken aan verpleeghuizen, verzorghuizen en ziekenhuizen. In deze sector zijn de dekbedden met vaste hoes tijdbesparend en tevens ook hygiënisch. Een medisch dekbed wordt gebruikt door meerdere mensen, niet tegelijk, maar achteréénvolgend. Het makkelijke van zo’n dekbed met vaste hoes is dat deze in zijn geheel in de was kan. Hierdoor is een medisch dekbed een stuk hygiënischer dan een standaard dekbed met overtrek. De dekbedden kunnen iedere keer uit worden gewassen en zo gaat een medisch dekbed erg lang mee. Een medisch dekbed voldoet aan verschillende eisen, zo is deze heerlijk warm, hygiënisch en vooral ook comfortabel. Tevens zorgt een medisch dekbed voor meer gemak, een bed is zo opgemaakt. Door de lichte stof kunt u het dekbed zo op bed leggen en hoeft u deze alleen maar in te stoppen doormiddel van de instopstrook. Bij Hulleman textiel beschikken we over een uitgebreid aanbod medische dekbedden van uitstekende kwaliteit.

Isolerende vulling

Uitstekende kwaliteit

Geproduceerd in Nederland

Ziekenhuis dekbedden voor een betere hygiëne

Een medisch dekbed brengt veel voordelen met zich mee, ze worden dan ook niet voor niets veel gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen. Wilt u ook graag een medisch dekbed op uw bed hebben liggen of voor het ziekenhuis? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Hulleman textiel. Bij ons vindt u diverse medische dekbedden die te verkrijgen zijn in diverse afmetingen en met de leukste dessins. Een medisch dekbed heeft verschillende functionele eigenschappen. Zo is het een product dat isolerend is, een medisch dekbed zorgt in de winter voor extra warmte en in de zomer kunt u er ook prima onder liggen. Tevens zijn onze dekbedden gemaakt van brandvertragend materiaal, dit maakt het gebruik van een medisch dekbed ook nog eens een stuk veiliger. Optimale hygiëne is heel belangrijk en vooral in een ziekenhuis of zorginstelling. Hier liggen meerdere mensen die vaak een verslechterde weerstand hebben. Doordat de medische dekbedden van Hulleman textiel hygiënisch zijn, zijn ze erg geschikt voor deze plekken. Het grootste voordeel van onze medische dekbedden is dat deze eenvoudig uitgewassen kunnen worden. Ook zijn deze geschikt voor industriële wasprogramma’s en behouden ze hun kwaliteit.

Medische dekbedden met unieke dessins

Hulleman textiel ontwikkeld zelf medische dekbedden voor onder andere de gezondheidszorg en medische sector. Als organisatie of instelling kunt u uw eigen stijl profileren op de dekbedden, ook kunt u kiezen uit onze eigen dessins. Niks ligt vast, de medische dekbedden zijn helemaal aan te passen, zowel het dessin als de maatvoering kan naar wens worden ingevuld. Wij kunnen de medische dekbedden voor u op maat maken. Wilt u graag medische dekbedden bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat en luisteren naar uw wensen om zo de juiste medische dekbedden te ontwikkelen. U kunt ook diverse ziekenhuis dekbedden op onze website bekijken, daarnaast produceren wij ook spreien, hoofdkussens beschikken we over een ruim aanbod medische matrassen. Vind meer informatie op onze website of vraag het één van onze specialisten!

Vragen over onze medische dekbedden?