Medideck dekbedden kopen bij Hullmen textiel

Het medideck van Hulleman textiel is een dekbed waarbij je geen dekbedovertrek hoeft te gebruiken! De bovenstof en de onderstof van de medideck is een bedrukte polyesterstof. Ook heeft de polyesterstof brandvertragende eigenschappen. Naast de stof is ook de vulling van de medideck brandvertragend. Dit maakt de medideck de juiste keuze voor de gezondheidszorg en dan met name de instellingen waar binnen nog gerookt wordt op de kamer. Wat ook een groot voordeel is van onze polyester vulling: hij is vormvast en is speciaal gekozen omdat hij, na industrieel wassen, goed blijft! Wij kunnen garanderen dat onze medideck dekbedden industrieel wassen zo’n 100 wasbeurten mee gaan. Wanneer een instelling zelf wast gaat de medideck zo’n 150-200 wasbeurten mee.

Bent u op zoek naar een medideck of wilt u deze in een grote hoeveelheid bestellen? Dan bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten medidecks. U kunt zelf de vulling bepalen en ook is het mogelijk om een eigen dessin uit te kiezen. Voor hoogwaardige kwaliteit dekbedden voor in de gezondheidszorg zit u bij ons goed!

Hygiënisch

Comfortabel

Super snel bedden verschonen

Meer gemak en hygiëne met een medideck

Medideck dekbedden zijn erg populair bij zorginstellingen en ziekenhuizen, dit is dan ook niet voor niets. De medideck dekbedden van Hulleman textiel brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn de grondstoffen die wij gebruiken duurzaam, hierdoor gaat een medideck lang mee. Doordat de vulling, de bovenstof en de onderstof brandvertragende eigenschappen hebben, is een medideck een veilig dekbed en perfect voor gebruik in de gezondheidszorg. Ook heeft de vulling die wij gebruiken goede isolatie waarden, hierdoor kan een medideck het hele jaar door gebruikt worden. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een medideck, u zult meer gemak, hygiëne en comfort halen uit een medideck dekbed van Hulleman textiel.

Naast bovengenoemde voordelen biedt Hulleman textiel nog meer pluspunten bij het gebruik van een medideck. U kunt bij ons kiezen voor diverse prints en dessins, zo fleurt een medideck de kamer ook direct op. Hoewel veel medische dekbedden worden gezien als saai en standaard, zijn de medidecks van Hulleman textiel dit zeker niet. Er is bij deze dekbedden geen dekbedovertrek nodig, dit maakt het verschonen en opmaken van een bed een stuk eenvoudiger. Tevens zorgt dit ook voor meer hygiëne, doordat het medideck gewoon uitgewassen kan worden. Wat nog een handige toevoeging is aan de medideck dekbedden van Hulleman textiel, is dat ze beschikken over een instopstrook. Zo blijft het dekbed goed op bed liggen en is het opmaken van een bed ook zo gedaan.

Medische dekbedden met diverse dessins en mogelijkheden

Alle medideck dekbedden die wij aanbieden maken wij ook zelf! Wij zijn een productiebedrijf en zitten in Almelo. Het grote voordeel hiervan is dat wij medideck dekbedden maken naar ieders wensen, zowel qua afmeting, vulgewicht en dessin: de klant bepaald. Wij hebben een collectie met dessins die door een interieurarchitect, speciaal voor de gezondheidszorg, is samengesteld. Onze dessins zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen. Wanneer je van plan bent om meer dan 100 medideck dekbedden te bestellen dan kunnen wij de kleuren van onze dessins laten aanpassen naar de kleuren die bij jullie huisstijl past. Of zelfs een foto, ontwerp of logo laten drukken als print voor de medideck!

Vragen over onze medidecks?