Matrassen op maat | Hulleman textiel

Bij Hulleman textiel kunt u, naast hoesloze dekbedden, ook terecht voor matrassen op maat. Wij hebben geen matrassen op voorraad, maar maken de matrassen op order. Hierdoor voldoet een matras op maat van Hulleman textiel aan al uw wensen. U kunt bij ons zelf de afmeting bepalen, ook het type schuim en de tijk van het matras kunnen door u zelf worden bepaald. De matrassen van Hulleman textiel kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo is het mogelijk om ze gewoon thuis te gebruiken om een heerlijk comfortabele en goede nachtrust te hebben. Veel van onze matrassen op maat worden gebruikt in de gezondheidszorg. Zo hebben we ook diverse soorten matrassen die speciaal voor ziekenhuizen worden gemaakt. Hierbij kunt u denken aan  matrassen voor diagnostische apparatuur. Deze matrassen kunnen bij ons ook helemaal op maat worden gemaakt. Er is erg veel mogelijk bij Hulleman textiel!

Productie in Nederland

Goede prijzen

Matrassen op maat, alles is mogelijk

Diverse materialen en toepassingen

De materialen waar Hulleman textiel mee werkt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij een matras op maat kunt u kiezen uit de verschillende tijken. Zo is het mogelijk om een keuze te maken uit bisonyl, polyurethaan, pvc en skai. De tijken zijn duurzaam en goed te reinigen en te desinfecteren met de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Hierin mogen geen bestanddelen van chloor voorkomen, dit kan het matras beschadigen. Ter voorkoming van andere beschadigingen van een matras op maat is het raadzaam dat de gebruiker geen scherpe voorwerpen bij zich draagt. Wanneer u zich aan onze gebruiksaanwijzingen houdt, gaan onze matrassen op maat jaren mee en kunt u vele malen genieten van een goede nachtrust.

Naast de diverse tijken, kunt u ook zelf de vulling voor onze matrassen op maat bepalen. De vullingen waar u uit kunt kiezen zijn polyether, visco-elastisch foam en PTI. De vullingen hebben verschillende diktes zodat er voor elke toepassing een geschikt matras op maat kan worden gemaakt. Doordat u zelf zowel de vulling als het tijken kunt bepalen, kunt u het matras helemaal naar wens samenstellen. U kunt een matras op maat eenvoudig bij Hulleman textiel bestellen, die kunt u via de mail doen, maar ook telefonisch kunt u uw wensen doorgeven. Onze matrassen worden in Nederland geproduceerd in onze eigen fabriek. Deze worden gemaakt door vakmensen met liefde voor het vak en dit is ook terug te zien in de matrassen.

Matrassen naar wens

Bij Hulleman textiel bent u aan het juiste adres voor een matras op maat. Doordat u het matras zelf samen kunt stellen is deze helemaal aan te passen naar uw wensen. De matrassen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. 

Naast de gezondheidszorg kunnen wij ook matrassen op maat maken voor bijvoorbeeld boten, recreatieparken of campers. 

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?