Easydecks kopen | Hulleman textiel

De easydecks van Hulleman textiel zijn, in nauwe samenwerking met deskundigen uit verpleeghuizen en ziekenhuizen, speciaal voor de gezondheidszorg ontwikkeld. Een easydeck is een dekbed dat in alle opzichten tegemoet komt aan de wensen van de patiënt en het verplegend personeel.

Een easydeck is licht en bijzonder comfortabel. De patiënt, thuis gewend aan een dekbed hoeft na opname dus niet opnieuw te wennen aan lakens en dekens. Bovendien worden onze easydecks uitgevoerd in een kleurrijk dessin, waardoor het minder lijkt op een ziekenhuisbed. De voordelen voor de patiënt zijn duidelijk. Een easydeck maakt het verblijf in een ziekenhuis en verpleeghuis aangenamer en zal ertoe bijdragen dat de patiënt zich eerder ‘thuis’ gaat voelen.

Ook voor het verplegend personeel biedt een easydeck belangrijke voordelen! Het opmaken van een bed gaat dankzij onze easydecks heel eenvoudig. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op per bed per dag, wat een structurele lastenverlichting betekent voor het personeel.

Opmaken gaat sneller

Dekbedden zijn goed wasbaar

De stof is brandvertragend

Hoesloze dekbedden voor de gezondheidszorg

Een easydeck is industrieel wasbaar. Het bestaat uit een gedessineerde bovenzijde (vlamwerend) en een bijpassende unikleur aan de onderzijde. De vulling is van 100% vlamwerend polyester. Een easydeck kan op 60° gewassen worden. Was ervaringen gedurende vele jaren wijzen uit dat de dekbedden bij industriële bewassing, afhankelijk van het gehanteerde wasproces, zeker 100 keer gewassen kunnen worden. De easydecks van Hulleman textiel kennen een breed scala aan afmetingen en dessins. Hierdoor zijn onze easydecks volledig op elke specifieke situatie en inrichting af te stemmen. Zowel qua afmeting en zeker ook qua kleurstelling. Wanneer je bijvoorbeeld een foto of grafisch ontwerp als dessin wilt is dit ook mogelijk!

Voordelen van een easydeck

Easydecks worden niet voor niets zoveel toegepast in de gezondheidszorg en bij andere instellingen. Deze medische dekbedden brengen namelijk diverse voordelen met zich meer. Hieronder vind je de voordelen van een easydeck op een rijtje:

  • Het bed opmaken gaat sneller
  • De bedden zijn wat het dekbed betreft prima alleen op te maken
  • Het dekbed is lichter dan laken en dekens; het is hierdoor aangenamer en vormt minder belasting voor patiënten/bewoners met gevoelige voeten/benen
  • Het dekbed staat netjes en fleurt kamers op
  • Het dekbed is veilig omdat het is gemaakt van brandvertragende materialen

Vragen of meer informatie over onze easydecks?