Dekbedden zonder hoes

De vraag naar medische dekbedden is de laatste jaren explosief gestegen. Verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen stappen massaal over. Redenen zijn het comfort, het gebruikersgemak en de uitstraling van deze een- of tweedelige dekbedden. Bedden opmaken is een klein kunstje en kan eenvoudig en snel door één persoon worden gedaan. De dekbedden zijn industrieel wasbaar. TNO onderzoek heeft aangetoond dat besmettingen, zowel thermisch als chemisch, volledig te verwijderen zijn. Hierdoor ontstaat een uiterste vorm van hygiëne. Een additief bij het wasproces zorgt voor optimale desinfectie. Bij Hulleman textiel beschikken we over diverse mogelijkheden op het gebied van zowel eendelige als tweedelige dekbedden. Wij produceren deze dekbedden zelf en zo is het mogelijk om aanpassen door te laten voeren en zo een dekbed op maat te laten maken. Hoewel de dekbedden uitstekend zijn voor de gezondheidszorg, kunnen deze ook prima thuis worden gebruikt.

Snel

Hygiënisch

Simpel

Medische dekbedden en dekbedden voor hotels

Bij Hulleman textiel bieden wij alles aan op het gebied van textiel voor de gezondheidszorg. Ons assortiment medische dekbedden bestaat uit het tweedelige dekbed, eendelige dekbed, OK-dekbed en een ambulance dekbed. Wij maken dekbedden naar ieders specifieke wensen, zowel qua afmetingen als qua dessins. De juiste combinatie van stof en vulling levert een product dat ook in technisch opzicht aan de eisen voldoet.

Naast onze medische dekbedden, leveren wij een- en tweedelige dekbedden aan hotels. Een hotel wenst zijn gasten natuurlijk het beste. Een goede keuken, een vriendelijke bediening en ook een goede nachtrust onder een comfortabel dekbed. Het Quick Hygienic System van Hulleman textiel is de vanzelfsprekende keuze. Onder het QHS-dekbedsysteem wordt uw hotelgast beslist uitgeslapen wakker. Het QHS-dekbedsysteem is speciaal ontwikkeld voor de hotelbranche. Het bestaat uit een gedessineerd bovendeel en een gekleurd basisdeel. De losse overtrek behoort hiermee tot het verleden. Immers, het basisdeel vervangt het dekbed met aparte overtrek en is het uitgelezen alternatief voor dekens en lakens. Het bovendeel, met aantrekkelijk dessin, maakt een losse sprei overbodig. De twee delen kunnen overigens ook los van elkaar worden gebruikt. Een tweedelig dekbed van Hulleman textiel is dus ideaal voor in de hotelbranche.

Uitstekende keuze van materialen

Door de uitgebalanceerde materiaalkeuze en de combinatie van een boven- en basisdekbed ontstaat een product dat zowel bij lage als bij hoge temperaturen in de zomer alsook in de winter comfortabel aanvoelt en een behaaglijke warmte geeft. Het dekbedsysteem dankt deze uitzonderlijke kenmerken aan zijn geringe gewicht en de optimale warmte-isolerende eigenschappen. Behalve het unieke slaapcomfort en het gebruikersgemak van het QHS-dekbedsysteem van Hulleman textiel, kent het systeem een hoge graad van hygiëne. Het systeem is in zijn geheel industrieel te reinigen, waarmee het zich absoluut onderscheidt van alle andere opmaakvormen. Zowel in een hotel als in het ziekenhuis of verzorgingstehuis zijn de mensen verzekerd van een pertinent schoon en fris dekbed. De vulling van de tweedelige dekbedden bestaat uit vlam vertragende polyester. De samenstelling van de tijk bestaat naar keuze uit 100% katoen of uit vlam vertragende Trevira CS. Hiermee voldoen de dekbedden aan strenge veiligheidsnormen.

Meer informatie over onze dekbedden zonder hoes?